Skip to Content

Dosentti Julia Korkman on HEUNIn uusi erikoissuunnittelija ja Ieva Silinevica hankehallinto- ja talousasiantuntija

16.12.2021 | News item

YK:n yhteydessä toimiva Euroopan kriminaalipolitiikan instituutti (HEUNI) on nimittänyt oikeuspsykologian dosentin Julia Korkmanin viransijaiseksi erikoissuunnittelijan tehtävään, ja Ieva Silinevican hankehallinto- ja talousasiantuntijaksi määräaikaiseen virkasuhteeseen.

Julia Korkman on oikeuspsykologian dosentti. Korkman on johtanut useita oikeuspsykologian alan tutkimushankkeita ja on perehtynyt muun muassa asianosaisten kuulemiseen ja arviointiin oikeusprosessissa, lapsiin kohdistuvien rikosten tutkimiseen, silminnäkijätunnistuksiin, raiskausuhrien halukkuuteen tehdä rikosilmoitus sekä turvapaikkaprosesseihin. Korkmanilla on uudessa tehtävässään vastuu HEUNIn EU- ja muiden kansainvälisten sekä kansallisten kehittämis- ja selvityshankkeiden suunnittelusta ja toimeenpanosta, erityisesti liittyen rikoksen uhrien oikeuksiin ja naisiin kohdistuvan väkivallan torjuntaan. Dosentti Korkman toimii viransijaisena 1.1.2021-31.8.2023 välisenä aikana.  

Ieva Silinevica on yhteiskuntatieteiden maisteri. Hänellä on pitkä kokemus erilaisten EU-hankkeiden koordinaatiosta Opetushallituksessa, jossa hän toimi projektikoordinaattorina nuorison, kulttuurin ja liikunnan kansainvälistymispalvelut -yksikössä sekä taloussuunnittelijana ja -koordinaattorina EU-ohjelmien koordinaatio -yksikössä. HEUNIssa Silinevican tehtäviin kuuluu instituutin hanke- ja taloushallinnon prosessien kehittäminen. Silinevica on nimitetty tehtävään 1.1.2021-31.12.2023 väliseksi ajaksi.

HEUNI toivottaa Ievan ja Julian lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöön!